+421 903 143 787

Informácia o súboroch cookies na našom webe

V súlade so zákonom č. 351/2011 o elektronických komunikáciach by sme Vás radi upozornili, že náš web www.melitour.sk používa cookies.

Súbory cookies

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality, poskytovania služieb a analýzu návštevnosti, niekedy ukladáme na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookies. Je to bežná prax väčšiny veľkých webových lokalít.

Na spodnej časti webovej stránky sa nachádza lišta na ktorej si môžete zvoliť  „Súhlas“ alebo „Odmietnutie“ prijímania cookies súborov. Pred rozhodnutím si prečítajte túto informačnú stránku, ktorú môžete otvoriť aj kliknutím na tlačítko „Viac informácií“ alebo cez menu. Ak sa táto lišta nenachádza na dolnej časti webovej stránky, tak ju môžete otvoriť kliknutím na odkaz „Možnosti nastavenia súborov cookies“ (dole na pravej strane).

Súhlas používania cookies nie je nevyhnutnou požiadavkou pre umožnenie návštevy webovej stránky.

Cookies nemôžu byť priradené konkrétnej osobe a neobsahujú žiadne osobné údaje. Najčastejšie nami používané cookies sú dočasné, ktoré budú vymazané po ukončení relácie prehliadača. Cookies nespôsobujú žiadne škody na vašom počítači a neobsahujú žiadne vírusy.

Pre ďalšie informácie o ochrane osobných údajov prevádzkovateľa CK Melitour prečítajte na stránke „Ochrana osobných údajov – GDPR“

Čo sú súbory cookies?

Súbor cookies je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookies?

Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si použivateľských nastavení, pre lepšie prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok.

Povolenie použitia súborov cookies nie je nevyhnutne potrebné na správne fungovanie webovej lokality, ale poskytne vám to lepší používateľský komfort pri práci s ňou. Súbory cookies môžete vymazať alebo zablokovať. V takomto prípade sa však môže stať, že určité funkcionality webovej lokality nebudú fungovať tak, ako by mali.

Ako kontrolovať súbory cookies?

Súbory cookies môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org.  Môžete vymazať všetky súbory cookies uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookies?

Používanie súborov cookies je možné nastaviť aj pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookies automaticky prijíma už vo úvodnom nastavení.

Ochrana osobných údajov – GDPR

  V súvislosti s ochranou osobných údajov fyzických osôb nadobudlo 25.5.2018 účinnosť nariadenie EÚ 2016/679 (v angličtine General Data Protection Regulation, v skratke GDPR) ako aj zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov. Tieto predpisy zvyšujú úroveň...

Darčekové poukážky

  Prekvapte svojich blízkych jedinečným darčekom!  Cestovná kancelária Melitour má pre Vás originálny nápad na každú príležitosť! Doprajte Vašim blízkym oddych a relax, a darujte im darčekové poukážky na naše zájazdy! Hodnotu poukážky si môžete ľubovoľne...

Informácia o súboroch cookies na našom webe

  V súlade so zákonom č. 351/2011 o elektronických komunikáciach by sme Vás radi upozornili, že náš web www.melitour.sk používa cookies. Súbory cookies S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality, poskytovania služieb a analýzu návštevnosti, niekedy...

Skupinové zľavy

  Ste kolektív alebo skupinka skvelých ľudí, ktorý by si radi spoločne trávili voľný čas? Cestovná kancelária Melitour má pre vás ponuku v podobe zliav pri zúčastnení sa na našich zájazdoch. Pri skupine s 10 účastníkmi pre 1 osobu (9+1) dáme 50% zľavu z...

Cestovné poistenie

  V cestovnej kancelárii Melitour je samozrejmosťou poistenie našich zákazníkov, ktorý sa zúčastnia na našich zájazdoch. Cestovné poistenie je uzatvorené v poisťovni "UNIQA" - "Poistný balík Plus" a platí na celú dĺžku zájazdu. Cena poistného je už...
Don`t copy text! Zákaz kopírovania! Tilos a másolás!